Evenimente

Constanta

Vineri, 1 octombrie, in Club Phoenix va avea loc un concert al trupei Taxi de la ora 21:30.

Informatii si rezervari la 0241 667 408

Teatrul de Arta Bucuresti si Club Phoenix prezinta joi, 7 octombrie, la ora 20:30, spectacolul “Flirt”, cu Mihai Baranga si Andreea Paduraru.

Piesa este o parodie la adresa metodelor moderne de remediere al oricarui tip de problema, de disfunctionalitate, de nereusita. Cei 5 pasi magici prin care se ajunge de la orice la opusul lui orice fac reteta perfecta chiar si pentru implinirea dragostei. Si pe-asta o dovedesc chiar actorii: Pas 1: schimbare de look, pas 2: ce profesie sa aiba jumatatea? pas 3: locurile de întalnire, pas 4: un pas. ad literam, pas 5: cum se agata.

Pretul unui bilet este 20 RON.

Informatii si rezervari la 0766 400 181

Concertul simfonic va avea loc vineri, 1 octombrie, la Teatrul de Opera si Balet Oleg Danovski, de la ora 19:00, cu ocazia zilei internationale a muzicii.

Dirijor: Radu Ciorei
Solist: Andrei Deleanu

In program:

– Mozart – Uvertura la opera “Flautul fermecat”
– Bach – Concert pentru pian in Re major
– Ceaikovski – Simfonia a V-a

Pe 11 octombrie, la Casa de Cultura, Mihai Bendeac revine in Constanta cu piesa Crima la Howard Johnson.

“Una dintre reusitele bulevardului american. Una dintre cele mai longevive piese din repertoriul bulevardier. Trei personaje, trei destine comice, trei situatii hilare, toate in trei acte diferite. Pariul este garantat. Daca spectatorii nu ies cu crampe de ras din sala, atunci spectacolul nu este valorificat la maxim.”

Regia: Emanuel Parvu
Distribuţia: Parvu, Bendeac, Cavallioti

Spectacolul incepe la ora 19:00, iar pretul unui bilet este de 50 lei.

Intre 1 octombrie si 17 octombrie, la Pavilionul Expozitional va avea loc “Sarbatoarea recoltei si a vinului dobrogean”.

Vor veni sute de producatori care aduc legume, fructe, produse lactate si vinuri din Dobrogea. Un mare plus al sarbatorii este faptul ca preturile vor fi mult mai mici ca cele din pieţe.

Sambata, 2 octombrie, incepand cu ora 12:00, Libraria Carturesti si Active Training te invita sa participi la workshop-ul “A început scoala! Ora pentru parinti”

Clopotelul a inceput sa sune din nou de recreatie si de incepere a orei de matematica, romana, engleza etc. Elevii intra iar (unii pentru prima data) intr-o lume a cunoasterii, a profesorilor, a colegilor si chiar a tentatiilor. Dinamica acestei lumi poate avea diverse efecte asupra copiilor si chiar asupra familiei lor dat fiind faptul ca apar noi asteptari, curiozitati, preocupari si modele de urmat, toate acestea influentand sistemele de valori si principii ale copilului.

Avand ca aliat metoda ESPERE, intemeiata de psihosociologul Jacques Salome, trainerul Cristina Elena Negut ne va explica in ce fel se dezvolta relatia dintre copii si parinti, copii si cadrele didactice, copii si colegi, in contextul reluarii activitatii scolare, precum si metodele de a transforma toate aceste interactiuni in relatii armonioase.

Duminica, 10 octombrie, Tibi Neuronu va sustine un show de stand up comedy in Club Zoom de la ora 19:00.

Pretul unui bilet este de 20 lei, iar rezervari puteti face la 0728 485 654.

Vineri, 8 octombrie, in Club Zoom este seara Hip Hop. Vor canta Balkiss si Virusu pentru promovarea single-urilor superstar si all night.

Informatii si rezervari la 0728 485 654.

Orasul Constanta a fost ales, prin tragere la sorti, in cadrul turneului reTU-r cu Spike si Guess Who. Astfel ca, pe 15 octombrie, cei doi artisti hip hop vor sustine un concert in Club Wish.

Lasă un comentariu