Retete

Aripioare cu sos

Ingrediente:

(4portii):

-20 aripioare de pui proaspete

– sare

– piper

-3 catei de usturoi

-3 linguri de miere

-6 linguri ketchup

-2 linguri de otet balsamic

– 4 linguri suc de lamiae

– boia de ardei dulce

Mod de preparare:

Se spala aripioarele de pui si se sterg cu un servet de bucatarie. Se condimenteaza cu sare si piper.
Pentru sos, se curata usturoiul si se piseaza. Se amesteca cu miere , ketchup, suc de lamaie, boia de ardei, sare si piper , dupa gust.
Se prajesc aripioarele pe cca. 15 min. avand grija sa se intoarca pe ambele parti. Cand sunt aproape gata, se toarna sosul preparat, incercand sa se acopere toate aripioarele. Se mai lasa pe foc pana se leaga bine sosul. Se servesca asezonate cu felii de lamaie, rosii taiate rondele si verdeata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: