Muzica pentru toti

BOSQUITO

Trupa Bosquito este formata din Radu, Solo, Vichi, Misu si Darius si canta un gen mai special de muzica: rock-latino. Trupa a luat fiinta in anul 1999 iar fondatorul ei a fost Radu, care in acea perioada de abia daduse BAC-ul si se pregatea de admitere.

In noiembrie 200 se lanseaza albumul „Bosquito” si totodata primul videoclip,la melodia „Pepita”.

De ceva vreme despre trupa Bosquito nu se mai stie mai nimic, ultima informatie fiind ca Radu Almasan & comp. au plecat sa cante in Statele Unite. Insa, conform casei de discuri cu care Bosquito este sub contract, trupa nu mai exista.

Nicu Almasan, tatal solistului si totodata fostul manager al trupei, are insa o alta parere: „Radu si baieti sunt in America, unde au obtinut un contract foarte avantajos. Daca cei de la Cat Music v-au spus ca Bosquito nu mai exista, probabil ca asa este”.

Nicu Almasan nu a vrut sa ne spuna cine a ramas in tara, insa cu singuranta unul dintre ei este Solo. Acesta nu a vrut sa renunte la proiectele muzicale din tara si a pus deja bazele unei noi formatii, care se numeste Stema.

Si iata cum inca o formatie buna dispare de pe piata romaneasca, facand loc altora…mai putin bune. Insa melodii precum „Doua maini”, „Tu esti iubita mea”, sau „Marcela” vor ramane mereu in sufletele noastre.

Un comentariu (+add yours?)

  1. alexa
    sept. 22, 2010 @ 10:23:05

    imi aduc aminte cand eram mica urmaream fiecare melodie a lor si acum ascult ma face sa imi aduc aminte de timpul cand aveam 5-6 ani, ce clipe frumoase au fost 🙂

    Răspunde

Lasă un comentariu