Reteta

Peste la cuptor cu legume


Ingrediente:

Peste (de preferat file)

Morcov

Cartof

Ardei gras rosu

Mazare

Fasole galbena

Porumb

Mod de preparare:

(legumele se pun dupa gust, in functie de care dintre ele va place mai mult)

Se fierb legumele, se storc de zeama, se pun intr-o tava, se adauga sare dupa gust si o lingura de ulei, se pun bucatile de peste crud si apa cat sa aacopere compozitia si se baga la cuptor 15-20 de minute la foc potrivit.

 

Pofta buna!!

Desert


Cel mai simplu desert posibil: se ia un mar, se arunca in cuptorul cu microunde, se tine 5 minute, apoi se scoate (usor, ca frige) se presara deasupra lui zahar si scortisoara si se serveste cald.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: