Evenimente

Constanta

Craciun

A Christmas Emotion in Club Crush pe 24-25 decembrie. Doua seri de exceptie pline de surprize si emotii. Mircea Cazan va sustine un concert extraodinar in seara de Craciun si cele mai frumoase animatoare va vor mentine pofta de distractie cu numeroase show-uri artistice! Rezervari la 0724.918.263.

Club Latin Fever, singurul club latino din Constanta, te invita sambata, 25 decembrie, la petrecere de Craciun. Te asteptam imbracat Christmas Style: rosu, alb, verde, accesorii legate de Craciun, sorcove, clopotei. Cele mai sexy craciunite si cei mai macho craciunei vor fi premiati. Rezervari la 0727.187.984.

Revelion


Revelion – Country Western Party

31 Decembrie 2010 

Esarfe, Saluri, Ciocate, Palarii, o petrecere inedita! Rezervari@cafecafe.ro, 0723 190 990 – mi s-a parut o oferta mai speciala decat tot ce ofera toti ceilalti.

Bucuresti:

Christmas On Fire
25.12.2010, ora 21:00- Fire Club

Auditie balade rock

· Opium Studio · Luni, 27 Decembrie 18:00

Program Light Cinema (Liberty Mall Bucuresti) 25.12.

Vineri, 31 decembrie 2010, trupele Mandinga, Direcţia 5, Iris, Voltaj, Vama, Holograf, Connect-R, Alex, Andreea Banică şi Sensor vor concerta în Piaţa Constituţiei deRevelion 2011, în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), din care nu vor lipsi artificii şi efecte pirotehnice.

 

Cluj-Napoca:

Rock`n`Roll Christmas

in Puzzle

25 decembrie, ora : 21,oo

Singura petrecere de Craciun cu muzica de pub/rock din Cluj !!!

Va asteptam cu un cocktail special de Craciun din partea casei si multa muzica buna.

 

 

Locatie: Club Raum Cluj

Data, ora si locatia evenimentului: Data sâmbătă 25 Decembrie
Data incheierii: sâmbătă 25 Decembrie

Christmas Special with Mihai Popoviciu @ Club Raum

De Craciun, pe data de 25 decembrie, in clubul Raum revine un DJ si producator roman care nu mai are nevoie de nicio prezentare; dar, inainte de toate, un prieten drag.

Vorbim, desigur, despre Mihai Popoviciu!

Ascensiunea uluitoare a lui Mihai Popoviciu din ultimii ani este rezultatul unui efort sustinut si o serie de productii de succes, lansate de-a lungul anilor la case de discuri precum Gigolo Records, Level Non Zeri, brise, Diynamic sau Highgrade. Desi este considerat de catre anumite publicatii straine un „newcomer” in house si techno, discografia lui Mihai Popoviciu vine sa contrazica aceasta idee.

Mihai Popoviciu este astazi unul dintre cei mai prolifici si apreciati producatori de muzica electronica din Europa de Est. Agenda incarcata a lui Mihai Popoviciu vine sa confirme o data in plus succesul international de care se bucura.

A mixat in cluburi precum DC 10 din Ibiza, Panorama Bar si Watergate din Berlin si a bifat orase ca Sofia, Hong Kong, Amsterdam si multe altele.

Locatie Club Raum Cluj

Data, ora si locatia evenimentuluiData marţi 28 Dec
Data incheierii marţi 28 Dec
Pret 15 RON

Evenimente ClujCategorie evenimente cluj decembrie 2010 • Party

Sunrise Night with Praslea @ Raum Club

Clubul Raum te invita pe data de 28 decembrie la un Sunrise night cu Praslea!

Intrare – 15 lei
Praslea e un personaj intrigant si inovator al scenei clubbing locale, cu sau fara merele de aur, ce i-ar putea fi Raresh, El Cezere si Kozo, unii dintre apropiatii si mai permanentii conlucratori. Au colaborat la proiectul Afumati, iar cu El Cezere si Kozo detine label-ul Understand. Tot impreuna cu Raresh a fost partas la Audiomatic Net Radio, un proiect de radio online, ce urmeaza a fi reluat curand. Il inspira maxim Thomas Melchior, Scott Ferguson, Tobias Freund, Cabanne, Global Communication, Philip Glass si Stephan Mincus, bifati cu 5 stele la ‘preferati’ .

Printre release-uri se numara ‘Jurnal de bord’, o colaborare cu aceiasi Kozo, El Cezere, Raresh si Cristi Cons, lansat la [a:rpia:r] si Various – Circoloco @ DC 10 – 10 years Anniversary – Part 2 of 3, la Moon Harbour Recordings. In plan se afla si un release sub pseudonimul Afumati, la labelul lui Kanzyani – Jesus Loved You. Definitiv de urmarit, ascultat, dansat!

 

 

Lasă un comentariu