O reteta

Tacos in stil mexican

Ingrediente: 1 ceapa tocata fin, 1/2 ceapa taiata in patru, 2 catei usturoi, 800 gr. carne macra de vita(muschi), sare, piper, coriandru, pudra de chilli, 3 linguri ulei, lipii.

Mod de preparare:

Intr-o oala se pune carnea de vita cu 500 ml.apa, ceapa taiata in patru, usturoiul, 3 linguri purda de chilli, sare si piper si se lasa la foc foarte mic sa fiarba aproximativ 3 ore sau pana cand carnea se desface cu furculita.

Cand carnea este gata se scoate pe o farfurie si se lasa 15 minute la racit dupa care se ia si se desface cu getele ramanand ca franjurii. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, jumatate de ceapa tocata marunt si carnea. Se lasa la calit adaugand cate putina zeama in care a fiert carnea pana va deveni moale.

Se serveste in felul urmator: se incalzeste o lipie, se pune carne in mijlocul lipiei, putina ceapa tocata fin, se presara putin coriandru, se stropeste cu putina zeama de lamaie verde, se impatura in doua si se mananca cald.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: