Evenimente

Constanta

Concerte:

Michael Bolton revine în România să promoveze cel mai nou album al său, „One World One Love”. Concertul de la Constanţa poartă numele ultimului său hit, „Murder My Heart”, melodie care a fost compusă de Bolton împreună cu Lady Gaga.

Spectacolul de la Constanţa a fost inclus pe lista turneului chiar de Michael Bolton, artistul fiind impresionat de dragostea cu care a fost primit de fiecare dată de publicul din ţară. „Voi veni de fiecare dată cu drag în ţara voastră, românii sunt prietenii mei”, a spus el fanilor.

Biletele la concertul lui Michael Bolton au fost puse în vânzare la preţuri cuprinse între 60 şi 200 de lei şi pot fi achiziţionate de la Sala Palatului din Bucureşti şi din reţeaua magazinelor Germanos, reţeaua magazinelor Vodafone, Librăriile Cărtureşti, Librăriile Humanitas, reţeaua magazinelor Orange şi online, de pe eventim.ro şi bilete.ro.

Filme:


INCEPTION

Durata: 148 minute

Gen:Actiune, SF, Thriller

Sinopsis: Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) este un hot priceput, cel mai bun in domeniul periculoasei arte a extractiei, adica al furtului de informatii si secrete pretioase din subconstientul oamenilor in timp ce acestia viseaza, cand mintea lor este cel mai vulnerabila.

Rara abilitate a lui Cobb i-a conferit un statut de profesionist extrem de cautat, de o valoare inestimabila in complicata lume a spionajului tehnologic, dar l-a facut in acelasi timp sa piarda tot ceea ce era mai important pentru el si l-a transformat intr-un fugar international. Acum i se oferă o sansa sa recapete tot ceea ce a pierdut: o ultima misiune i-ar putea reda viata de dinainte daca reuseste un lucru imposibil, opusul extractiei de informatii: implantarea lor in mintea cuiva.

Insa un inamic periculos urmareste fiecare miscare a lui Cobb si a echipei sale, in scopul de a-i impiedica sa-si duca la indeplinire misiunea. Iar Cobb este singurul care ar fi putut anticipa acest lucru.

Premiera pe 30 iulie la Cityplex Tomis.

Teatru:

Radu Beligan – Egoistul – 30 iulie

Piesa “Egoistul” in regia lui Radu Beligan se va juca din nou pe scena Casei de Cultura din Constanta vineri, 30 iulie, de la ora 20.00. Este o piesa autobiografica, o viziune lucida, putin cinica despre viata si moarte, despre iubire si casnicie, despre parinti si copii, despre sanatate si boala, despre prietenie, egoism si generozitate. Un umor exploziv, o replica stralucitoare si o eleganta verbala rar intalnita.

Pret bilet:

Categ I: 70 lei

Categ II: 50 lei

Alte evenimente:

Targul de carte Kilipirim 2010

Kilipirim, targul de carte, muzica si film, soseste si in acest an in Constanta, pe faleza Cazinoului. Targul va fi deschis in perioada 1 iulie – 8 august, si va putea fi vizitat intre orele 10.00 si 24.00. Vor fi expuse pentru vanzare peste 5000 de carti din toate domeniile: beletristica, hobby, carte pentru copii, autoeducare, arta, arhitectura si design provenind de la 25 de edituri romanesti si de peste hotare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: