Filmul de astazi

Titlu: Just Like Heaven – Ca in rai

Gen: Comedie, Fantezie, Dragoste.

Durata: 95 de minute

Just Like Heaven este o ecranizare a cartii  „Si daca e adevarat” scrisa de Marc Levy, a carui biografie am prezentat-o in numarul trecut.

Pelicula ne poarta pe meandrele unei povesti de dragoste cu adevarat „supranaturale”, in care elementele de comedie se imbina cu cele de drama. Realizarea filmului, ce ii are in rolurile principale pe Reese Witherspoon si Mark Ruffalo, a fost indeaproape urmarita de Steven Spielberg, unul dintre producatorii peliculei.

Elizabeth Masterson este un medic care munceste atat de mult incat nu are timp si pentru viata sociala. Intr-o seara ea cade victima unui accident rutier si ajunge o fantoma blocata intre lumea aceasta si cea de dincolo. Elizabeth nu stie ca defapt este moarta si nu is da seama de nimic pana in momentul in care il intalneste pe David Abbot, un arhitect singuratic, care inchiriaza apartamentul in care ea locuise. David crede ca innebuneste cand vede fantoma si face tot posibilul sa scape de spiritul nelinistit care ii tot bantuie apartamentul…dar fara succes. Desi cei doi sunt total diferiti, nu numai pentru ca ea este de fapt moarta, ei ar putea trai, cumva, o poveste de dragoste…

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: