Filmul de astazi

Titlul: Lost City Raiders – Misiune in lumea apelor

Gen: Aventura, SF

Durata: 90 minute

Distributia: James Brolin, Ian Somerhalder, Bettina Zimmermann, Jamie King, Elodie Frenck, Ben Cross, Michael Mendl

Lost City Riders este o aventura SF in care actiunea se petrece in anul 2048 cand incalzirea globala a facut ca ghetarii sa se topeasca si nivelul apelor a crescut considerabil, ajungand chiar sa acopere o mare parte din teritorii cum ar fi: Franta, America, Roma si multe altele. Majoritatea populatiei a murit, insa cei care au ramas vor trebui sa faca ceva pentru a opri cresterea apelor altfel vor sfarsi inecati.

Batranul Kubiak a jurat ca va gasi o cale sa rezolve aceasta problema si astfel primeste ca sarcina de la bunul lui prieten Cardinalul Battaglia de la Vatican sa gaseasca un sceptru vechi pe care Moise la folosit pentru a desparti Marea Rosie, care se pare putea controla apele. Kubiak trebuie sa pastreze aceasta cautare in secret si nu le spune copiilor lui despre ce este vorba, dar in expeditiile lor acesta moare incercand sa elimine concurenta si anume pe oamenii lui Nicholas Filiminov. Nicholas aflase de existenta acestui sceptru de la un alt preot de la Vatican, care il trada pe Cardinal si il dorea pentru a inunda intreaga  planeta, astfel oamenii aveau sa cumpere case pe insulele lui plutitoare.

Jack si Thomas, copii lui Kubiak continua cautarea sceptrului si descopera ca fosta iubita a lui Jack, Giovanna Becker, il ajuta pe Nicholas in schimbul sponsorizari experimentelor pe care le facea ea.  Nicholas Filiminov reuseste sa puna mana pe sceptru, dar Giovanna intelegand ce are acesta de gand sa faca cu el, ii ajuta pe fratii Kubiak sa il recupereze.

Avand sceptrul mai trebuie sa faca apa sa nu mai inainteze. Descopera ca acesta reprezinta o harta cu intersectiile undelor magnetice ale pamantului si pornesc inspre cea mai apropiata. Aceste locatii sunt puncte cheie in care o explozie poate face ca apa sa se intoarca inapoi in pamant.

Reusesc sa explodeze unul din acestea si apa incepe sa se retraga, insa nu este de ajuns, astfel Cardinalul le cere sa procedeze la fel si in celelalte locuri si astfel nivelul apei va ajunge din nou la normal.

„Dacă legenda e adevărată, atunci un singur lucru putea opri Înălţarea. Şi, cea mai mare parte a vieţii mi-am petrecut-o căutând-o. Speram din tot sufletul s-o găsesc,înainte ca să fie prea târziu în a mai salva ceva.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: