Filmul de astazi

December boys

Poster December Boys

S-au nascut in aceeasi luna; de aceea la orfelinat se spune „baietii din decembrie”

Poster: Baietii din Decembrie

December Boys este povestea a patru adolescenti orfani, crescuti la o manastire catolica dintr-o zona izolata a Australiei. Ani de zile, baietii vad cum alti copii mai mici pleaca cu noii lor parinti adoptivi si ajung la concluzia ca ei nu vor avea niciodata parte de asa ceva. Maica stareta le da prilejul sa se bucure, trimitandu-i pentru prima data într-o excursie la mare.

December Boys

Vacanta sa promite sa devina cu adevarat frumoasa, atunci cand Maps o intalneste pe Lucy. Dar ce sanse are un baiat orfan sa aibe o iubita? Si daca el afla ca exista sansa sa fie adoptat?

December boys este un film despre prietenie, iubire, loialitate si competitie, un film din care putem invata foarte multe.

<object id=”cinemagiaObject403720″ width=”480″ height=”295″ classid=”clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000″ codebase=”http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0″><param name=”movie” value=”http://video.cinemagia.ro/v/403720&#8243; /><param name=”menu” value=”false” /><param name=”quality” value=”high” /><param name=”wmode” value=”transparent”><param name=”allowscriptaccess” value=”always”><embed src=”http://video.cinemagia.ro/v/403720&#8243; width=”480″ height=”295″ menu=”false” quality=”high” wmode=”transparent” allowscriptaccess=”always” type=”application/x-shockwave-flash” pluginspage=”http://www.macromedia.com/go/getflashplayer&#8221; /></object>

Reclame

Un comentariu (+add yours?)

  1. Yarinn
    sept. 07, 2010 @ 14:14:33

    Am vazut filmul… Nu pot spune ca e o capodopera, dar e emotionant si e perfect pentru a incheia o zi alaturi de prieteni. Dan joaca bine, iar Teresa e superba 🙂
    Eu il recomand 😀

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: